Oituz - a treia poartă de fier a Moldovei

luni, 28 iulie 2014

Primul Congres National al Miscarii pentru Constitutia Cetatenilor

Da, evenimentul a avut loc. N-a fost ca la congresele partidelor guverniste, a fost ca la o adunare a oamenilor iubitori de tara, saraci la punga dar bogati la suflet. Mai jos, puteti lectura Comunicatul de presa.
Suntem mai multi decat anul trecut - si, ca si atunci, am fi fost si mai multi daca
s-ar fi putut prezenta la Bucuresti toti membrii miscarii care ar fi dorit sa participe. Oricum, de data aceasta avem alaturi multe nume noi - si țin sa le multmesc personal prietenilor din retea - civili si rezervisti - care au raspuns pozitiv apelurilor mele si ni s-au alaturat. Nu e lipsit de importanta, cred, sa mentionez prezenta in comitetul de initiativa a unui numar de cinci generali in rezerva, in frunte cu Dl. Mircia Chelaru, fost sef al Statului Major General, ca si a unor lideri sindicali. Suntem mai multi si vom fi cu mult mai multi. Vor veni si scriitorii, poetii, artistii, dacistii - sunt sigur. Alta cale nu e.

Am considerat ca fiind interesante si relevante in ceea ce priveste geneza Constitutiei Cetatenilor Cuvantul inainte al D-lui Cojocaru, Marturia D-lui Rosca si Prefata la volum semnata de Dl. Prof. Colceag, pe care va invit sa le lecturati. Cred ca merita efortul.
Reamintesc, volumul "Constitutia Cetatenilor comentata si explicata pe intelesul tuturor" poate fi accesat pe saitul <variantacojocaru.ro>.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu